Eendaagse liedcursus 11 mei 2019

eendaagse liedcursus

 

Liedcursus 11 mei 2019. Een zaterdag lang de ruimte om je te verdiepen in je stem en in een lied dat je goed kent. In de ochtend doen we oefeningen om op te warmen, met stem en adem. Dan krijgt ieder korte individuele aandacht.

In de middag vertrekken we na het eten samen naar de Parklaankerk, een kleine kerk met een fijne akoestiek. Daar werken we met een pianist aan de liederen in individuele diepgaande sessies.

Een lied zingen dat je na aan het hart ligt, of een lied waar je eigenlijk niet van weet wat je ermee aan moet. In een groep die vertrouwen geeft en die jou helpt om het lied dieper uit te drukken. Je  kunt zang-technische oefeningen zijn of op het gebied van interpretatie werken, en meestal gaat dit samen. Ieder krijgt ruim de tijd. Van het luisteren naar de anderen leer je ook, je beleeft mee hoe iemands stem onthuld wordt of hoe de interpretatie verdiept wordt.

Voor degene die aan beurt is om te zingen, betekent het een grote stap om voor aandachtig luisterende mensen te zingen, en verder in de interpretatie en uitdrukking te komen. Eéns voor een publiek je zo laten horen, maakt het een volgende keer makkelijker. Het is een dag vol verrassingen, vooral je eigen stem zal je verrassen.

In de middagpauze is er warm (bio en vegetarisch) eten, aangevuld met dat wat mensen meenemen voor het eten.

De oefeningen en masterclass wordt geleid door Inge van Keulen. Zij is zangeres en zangdocente en geeft sinds 10  jaar deze liedinterpretatiecursussen. In de middag is er pianobegeleiding bij de individuele beurten.

Plaats Driebergen, kosten 74 euro per persoon. 6-9 deelnemers.

Datum 11 mei, 10.00 uur tot 17.00 uur inclusief rijke biologische lunch.

 

Meer informatie Inge van Keulen:

Tel: 0343 785562

E-mail: vankeulen.inge@gmail.com